The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


amy !~
Isnin, 12 September 2011 • 12:55 PG • 0 comments
haaa... tak sbr nak tunggu .. amy nak dtg umh .. ni la msenye nak knlkan amy ngan my mther .. father ? haha no! emm.. amy nak dtg umh la .. suke nyeeeee !~~~ best .. amy kate die dtg sebb _ _ _ _ _ kat sye .. heheh emm.. cter len , k . kau dah bhagie .. aku bersyukur . walaupun aku knl die .. aku tau die memang ygg terbaek tok kau . kau pown dah tak pndang kat org cm aku agy . smoge kau bhagie . n aku hrp kau tak n takkan jd seorg PLAYBOY .. sorie if slameni aku gnggu kau , nyakitkan aty kau , takde niaat pown .. aku wat smue tu sbb aku syg kat kau n tu sume dlu .. aku pown dah bhagie ngan amy .. aku syg die n die pown syg aku . cinta , syg , aku haya tok amy , n syg aku sbgai seorg kwn , tok kau :') i wish u will be happy wif your GIRLFRIEND :')




                                             CUYUNK AMYY .. MUAXX


0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?