The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


makhluk allah bernama KUCING .
Selasa, 18 Oktober 2011 • 1:28 PG • 0 comments
hey .. lme tak post . now nak cter satu perkare . emm.. arie tu g ECONSAVE . heheh then my mother buy majalah no 1 di MALAYSIA . Mastika .  nak tengok ? meh qiela tunjukkan . 

 hah ! ni la .. lau nak bce lebeh lanjut bli la . hehe RM 4 hengget /.
emm .. ok dah melancong ke mane aku cter ni .. adoiaii .. hmm kesian kat hero. kaki  die kne potong ...
lau nak tngok lebeh lanjut tengok la kat blog ni ..blog HERO :)
emm.. that's why qiela teringat peristiwa pagi raye kdue ..
pagi tu bngon awl2 coz nak g rye umh makcikk .. nak gy pagoh . 
pegy rumah terbuka 


mse nak g mndie tu , tedengar bunyi kucing mengiyauu ..
MIAUUUU ... 
hahah tekejot jugak .
crie puye crie .. jumpe gak..
mule 2 tanak trme .. tp kucing tu memang comel .
first mse jumpe tu , kucing tu memang comot gler !
mte die byk taik mate ,
mte die dah tetutp oleh taik mte ,
bdn die kotor ,
then kiteorg amek kputusn nak bele..
jge puye jge last2 die dah dimanjai oleh mak aku .. hurmm.. jelez jugak la ..
PUTIH nmenye ..







putih 


bg qiela kucing ni pandai coz bile die nak kencing or berak die akn pegy bilik air ..
good cat :) 
ilove u ...

qiela teringin nak kucing cm ni ..
comel !!




0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?