The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


HATE U !
Khamis, 19 Januari 2012 • 1:02 PG • 0 comments



hai u all . sehat ? beb sejk bile lak ni aku baek ? -.-'' lame an tk post anything ? serious bz giler , anyway , mcm2 kieyla nak story , nk kte gossip boley , nak kte tak pon boley . ok ? ^.^

firstly kieyla nak cter psal 2 org mamat ni . ok .
mamat yg petame ni , kieyla nmekan die A je la k ? 
kieyla tak pham ngan A , die kdng2 wat kieyla eppy sngad2 . kdg2 kieyla menaruh hrapan ngan die , but in same time , die wat kieyla nanges , kieyla tak pham . bantu kieyla ?

second , kieyla nmekan die B , die baek , kieyla syg die , kieyla anggap die sbgai abg n kwn saje . tk lebey , kieyla tak tau cm ne nak describe die . die baek tp giler **** ... hurmmm npe mstie kieyla lalui sume ni ? sjakmkieyla dpt tau die cm tu , kieyla tros tinggalkan die , no msg , no contact anymore . ilove u as my brother dear :) ptot ke kieyla wat die cm tu ? kieyla keliruuu ... -.-''

ok . now kieyla nak cter psl 2 org pompuan ni .
first kieyla nmekan die M .
M nie , baek sngad ngan kieyla . kieyla pon syg die . tp tak sngke pulak die wat kieyla mcm ni , tikam dari blakang . y fwen ? why ? start dri tu , kieyla start benci die . bnci giler 2 . you know why ? coz die rmpas sme org yg kieyla syg . sume org yg kieyla cinta . y ?????   help me !

next , kieyla nmekan die N . die ni , die ni , die ni , hmmm.. don't know how to say . kieyla syg die beb . tp die tk hargai . die rmpas org yg kieyla syg ! (kwn) hmm.. y ? ok fine . kieyla tau , kieyla slh . kieyla mnxak maaf atas kekurangan kieyla but ! this is not how you treat me ! enough . i'm tired ! stop talking about me .kieyla hormat kamu , so ? pikir la sndiri . 

kieyla dah pnat . dah pnat lyn sume ni . kieyla perlukan seseorg . untuk kieyla luahkan . n mntak pndapat . anybody ? no right ? hmm.. ok la . i'm tired of thinking . anyway , look at this pic . so cute . 
ILYSM MIA ADELIA 










0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?