The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


sorie syg..
Ahad, 1 Januari 2012 • 12:55 PG • 0 comments

hye ,

 selamat dtg ke tahun 2012 .. 
hehe sorie lme tak post . mls giler .
 agypon sye demam la wak .. nge~ :D.
firstly nak ckp taon dpn dah tak ley pkai phone agy .. hmm cume sabtu n ahad je 
hmm sedey giler kn ? btw , ade ckp jugak ngan ibu , nak suruh abg belikan gitar ..
tp tah la , tah dpt ataupon tak ..
.. n now aku nk cter  , aku single skunk . n itu pon mak aku yg nak sngad , mak aku yg harap sngd .. aku ikot ckp mak aku . my mom say itu untok mse depan aku jugak .. aku kne dngar ckp mak aku . tak gune kaple2 skunk .. lau ditentukan itu pakwe kamu , jd itu milik kamu . 
hmm.. aku putus kan dngan die , sbb aku tanak de berharap sngad , agypon die tak pnah nal pham aku  . sume nak tuduh aku . aku tak kesah , itu sume untok kbaikkan aku . aku terime . ala.. mane tau t kat tmpat blaja jumpe ag baek an ? ngee ~~ .. muax k daaa ...






0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?