The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


APTB xD
Khamis, 8 Mac 2012 • 9:58 PTG • 0 comments


hey kwn :) hmm.. bosan la arie ni . btw nak tau something tark ? hehe kieyla dpat A dlm sejarah . i like it . first time kieyla dpat A tau tark . hehehe . examm dah abis , prob tk habis2 . ape nak jd pon tak tau la . bg budax yg prasan dirinye tu hensm , digilai rmai pompuan la kono , plis la wei , aku nak ckp , lau tk puas atie face to face . tk yah la kau nak blagak bgos la . kau tu bru msok , semoge terase la k ? aku serious ckp aku tak suke gado . tp lau kau dah start buat taik kat aku , aku pn start la kan ? for what au sbar lagi . agak2 cik abg oi . ingad pompuan tak tau mrh ke ? sorrie cked k ? benci mak nyahhh .. erkkk ! nak tau cta tak , ie tkowd , die nyorok blkang pokok pisang beb . tkowd gler aku !@#$%^&* hui , mls nak gado la . drpd gado baek kau solat ke , beristighfar ke . lg bgos an ? huh , untuk nme aku pulak . suke atie aku la nk letak nme ape pon . it's not your prob k ? hahaha . blah la wei ! menyirap . benci3. k la . nak gy berwuduk . drpd maki2 org ni . baek gy solat . oh ye , untuk nasihat , jngan lah maenkan prasaan pompuan n jge batas2 kowank . * eh alim nye aku . daaa~~


0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?