The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


kawan .
Rabu, 2 Mei 2012 • 12:50 PG • 0 comments


hye . korank ,aku sedey giler sey , aku tk tau nk luahkan kat sape lg . serious doe . aku tk tau nk ckp mcm mne . aku tau aku mmg tk layak untuk kau an ? hmm.. kawan .. ape itu kawan ? aku mmg tk ley idop tnpe kwn doe . hmm.. tuk shamira , aku tau moce dah cter sume kat kau .. aku mnxak maap . aku tnnk slhkan spe-2 . aku cume luahkan kat moce je . n aku tk tau pulak yg die cter kat kau . hmm.. aku tau aku byak wat silap kat kau . kau ingad tk ? ptg lepas kau balik dr kem tuh ? kau msg aku taye psl kawad . aku bls . n aku ade anta , aku mnxak maap . bile kau taye knape ? aku jwb tkde pape . sebb aku nk kau dnga sendiri dr moce . aku tk tau moce cter cm ne kat kau , moce cume ckp , lepas die ckp ni , jngan tak bertegur . serious doe , aku tk tau kau mrah sbb mse dkat kote tinggi kau senyum dkat aku . n aku ingad kau tk mrah . aku tak tau pulak yg kau sebenarnye mrah dekat aku . kawan , ape-2 pon aku mnxak maap . aku ckp semue tuh bkn bermakne aku benci kau . tp aku cume tk slese ngan perangai kau . lau lpas ni kau tnk kwn aku , tkpe . aku ttp anggap kau kwn . haha bodo nye aku ni kan ? mstie la kau tnak kwn ngan aku , kau dah unfriend aku . hmm.. kawan .. aku nk kau tahu , sepanjang kau pergi kem tuh , aku risau gler psl kau , budax ni kate kau nk msok blek , aku cpat-2 jumpe cekgu roslan , aku taye , cekgu ade bot lebey tak ? kwn sye tkde boot cekgu .. cekgu taye , mne boot die ? kan hari tuh cukup ? boot die hilang cekgu , mse tuh die ltak dkat kantin , mungkin die ingad kiteorg tk blek , tuh yg die tinggalkan . aku pujuk cekgu doe , aku crie kat stor boot untuk kau , pastu cekgu kate , tkpe , cekgu pinjam kwn cekgu puye . alhamdullillah . kau dah ade boot . bile cekgu blek cekgu bwak boot , mse tuh kiteorg tngah kilatkan boot , aku amek boot kau , aku ckp zety jom kilatkan boot shamira sme-2 . t die tegopoh gapah pulak . serious aku risau psl kau . hmm.. then mse cek pkaian , aku tertaye -2 sme ade pkaian kau ni lengkap ke tak ? hmm.. aku tk tau doe . npe aku slalu risaukan kau . mse aku dpt tau kau dpt msok blek , aku heppy gler , tp aku sedey , npe kau tk ckp dengan aku ? knape kau ckp ngan azmeera ? tkpelah . aku ok lagy . shamira .. kau tau tk mse peringkat daerah , aku naek bas , perkare petama aku crie ialah tmpat duduk untuk kau n aku . but .. hmm.. bile sume dah naek aku crie kau , mne shamira ni ? then aku taye budax ni , budax ni kate kau duduk ngan budax len kat dpan . serious aku sedey , aku naek bas org yg pertama , semate-2 nk crie tempat to kau . shamira , aku mntak maap lau kau mrah kat aku . aku tau aku sape . lau kau bce post ni , aku nk ucap beribu-2 minxak maap . aku still anggap kau kawan .. thanks coz layan aku ngan baik . thanks again :')







0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?