The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


in a week ^^
Jumaat, 21 Disember 2012 • 10:10 PTG • 0 comments
hye , kebosanan melanda diri satu minggu nih .. nak tau npe ? untuk 3 hari pertama mmg berdebar , sbb ape ? ape lg ! buat-2 tak tau pulok !  geram nih ! >< , okay-2 , PMR  dah abis kan ? selame 3 ary tuh la tak henti-2 berdoa tau tak .
'' 3 hari tuh je ?''
takde lah sampai macam tuh sekali , haish ! kila takde lah terok sangat . korang nih pon .  tapi yg lebih menarik lagi , dah takot-2 macam tuh , sempat lagi layan kepala adik main game yang rasenye korang tak minat , hehe *kesah ?  yes you are .  nak tngk ? meh-2 
pakai kanta untuk tumbesaran .
gila kan ? but , that's me ok ? adik kila dah kompem amik luar negara punya , tp kila ! tetap dengan HARIMAU MALAYA ! yeah !  shok sendiri nampak ? hehe  
on the day that kila amek result tuh , atok kila pun ade wat operation untok mate dye , alhamdulillah , mata dye dah ok  atok kila tngah buat operation , kila pulok kne amek  result . takot woo ! sempat jugak amek gambar , hehe ..

tak comel pun mcm korank , hehe . tuh la , org dulu-2 ade ckp , suke-2 lame-2 jadi duka . kan ? nah , dapat result terok padan muke kau !  kita tak pandai macam korank pun .. hehe 

haih , malang betol nasi nih , btw , tadi kan kila ade ckp , atok kila operate kan ? so pakcik , makcik , cousin sume balik . hehe , tanak ckp byak pasal dieorng sbb kila sibuk memanjang kat dapur , non stop !  tengok jela gambar yg sempat kila amek , cousn kila :) satu je dapat 
tengah-2 tuh anak buah kila , huh , yg lg dua tuh cousin  . say to them !
tapi kan , ptg tuh , ade satu kebakaran jadi kat depan umah kila . kereta tuh terbakar . malas nak cerita , korank tengok jela gambar nih , bomba terpakse datang aw 










''dah -2 la tuh kau membebel kila ''
okay-2 ! hmm.. tapi-2 ! jap la . korank nak sim percuma tak ? okay . free je , tak bayar satu sen pun . betol . tak tipu !  korank pegi SINI ! ade nampak nih tak ?


korank isi la . follow je ape dye suruh , kalau korank kne bayar , jumpe kila . tak kne puya la ! hehe 
kila ade buat . n dah dapat pun 




nota kaki : sori bebel banyak sangat !  hehe








0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?