The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


she's , the one !
Khamis, 24 Januari 2013 • 12:09 PG • 0 comments

(ciplak dari En Google ^^)

my lovely friends , intan :) 
          untuk intan , aku memang tak pandai nak cakap . anyways , thanks selamani kau ajar aku mcm-2 . n for most , aku nak ucap taniah untuk kau , belajar rajin-2 tau . and , jangan lupa aku kat sini . aku doakan kau berjaya dalam spm and dapat sambung pelajaran ke bidang yang kau minat. aku tahu , masuk menengah ni , kita tak rapat sngat . tak rapat macam dulu :') anyway , dapat jadi kawan kau , aku dah bersyukur . tapi aku harap kau tak anggap aku mcm mana **** anggap aku . jujur , penampilan kau buat semua orang suka kawan dengan kau . cara kau . hehe . kau memang baik . *crying :'( intan ! sory for everything . i hope one day , when you hear my name you will sayy that , '' hey ! that's my friend '' . thanks sayang :)




0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?