The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


ni la kawan !
Jumaat, 1 Februari 2013 • 12:55 PG • 0 comments

korang tengok la tajuk kat atas tuh ? geram kan ? 

to haziq , 
hey kau ! ish geram siakk ! kau tak bagi tau aku pun kau nak pindah . kenape ? miza kau bg tau , aku ? tkpe-2 . aku ingad . first of all , aku nk ucap selamat tinggal . and aku mintak maaf sngat-2 . aku jahat eh ? kau ckp ngan miza aku jahat ? kuang ajakkk kau ! * kidding . okay-2 merepek dah . and for your information , budak nih marah kat kau , hehe sebab kau tk bg tau nk pindah la ! aku pun marah . aku bukan ape , yelaa aku takot t kau ckp mse intan kite celebrate , kau ? kite org tak buat . tak aci la kan  ? *aci kat india . okay serious ! haziq , aku tau tahun lepas kitee bayaak gado right ? sory aku bukan nk gado . terdetik dlam hati nih nak berbaik ngan kau . betol .. tk tipuu . tp kadang-2 kau nih buat aku marah . tu yang geram / haish .. 

see that ? hmm wan amir suggest aku pun , aku tak layan ,. sebab geram ngan kau .. terkilan kowt . baru nak berbaik kau dah blah ! kau tk suke aku eh ? eh ? jujur la . tkpee .. aiman tak kesah . kay la . 
''HAZIQ ! AKU MINTAK MAAF ! ^^''



0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?