The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


saya mahukan header dari FIQA NSZ macam ..
Rabu, 13 Februari 2013 • 7:10 PTG • 3 comments

ohmy ! ohmy ! ohmy ! . yeah ! akhirnyaa .. for the first time menang . a big thanks for kak fiqa . sebab bg saya menang . really appreciate it !  although tak rmai yang masuk , tapi ade jugak yg sokong segmen kaka ni , and sudah semestinyaa saya ! ( sebab tak tau buat header ) hehe.  so sebab dah menang , kene buat satu entry nak header macam mane right ? hmm.. macam mne ek ? idea please ? so , bile dah pikir-2 dekat satu jam , saya decide nak mcm yg berikut : 

tajuk header : little story of us !
warna : warna warni , macam header yg sekarang .
tagline : this is mine , not yours .
tulisan : pun macam heaer sekarang , kalau takde , ikut akak , mane yang lawa :)

gambar : 


okay , susun atur lau boley tajuk header tuh letak tengah-2 . then gmbar tuh kira or kanan . okay tak . then lau akak rase tak kene akak buat je pape , cantik di mata akak , okay bagi sye . 

nota hati : alhamdulillah , thanks akak! :)




3 Ulasan:

Blogger Fiqa Nsz berkata...

ok tapi gambar tu fiqa tak ley save la??

13 Februari 2013 9:55 PTG  
Blogger Fiqa Nsz berkata...

dah siap. hope suka :)

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/hadiah-segmen-free-header.html

13 Februari 2013 11:10 PTG  
Blogger syakila tomey berkata...

thanks :)

14 Februari 2013 8:31 PTG  

Catat Ulasan


? ?