The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


segmen: free header by FIQA NSZ
Selasa, 5 Februari 2013 • 12:56 PG • 1 comments

morninggg ! eh ? salah-2 . selamat petang buuukk :) okay , smalam dah byak masuk segmen . tp tetibe nampak kat dashboard yg ade segmen free header lah ^^ waahhhh . like it ! korang jeles eh ? lau cam tuh jom join . jom jom . hehe 
click --->sini sayangs 
one of syarat kaka ni kne nyatakn kenapa nak header free. ''saya nak menang segmen nih sbb sye mmg tak tau buat header . header byak amek kat En googlee je . sorie en ! ^^ jadi , kalau sye dapat header free , tak pyah susah-2 nak curi/mintak kat blog org len . harap menang '' 

TARIKH TUTUP : 24 FEBUARI 2013


1 Ulasan:

Blogger Fiqa Nsz berkata...

tahniah! anda menang :D

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/tahniah-pemenang-segmen-free-header.html

12 Februari 2013 10:45 PTG  

Catat Ulasan


? ?