The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


segmen free header + review blog season 2 by NFH
Sabtu, 9 Februari 2013 • 2:29 PG • 5 comments


Oh my ! sejuk nyee petang ni , ingat kan nak jog . tapi tak dpt , satu hujan , and sejuk . jadi dah tak da keje ni , lepak depan lappy . blogging, blogging and blogging *jyeah ! hehe . as usual , buka facebook , twitter and blog . bile buka facebook , mesti bukak group ''diari sahabat blogger '' jadi nampak satu segmen ni . macam okay . senang . and simple :) like it ^^ tak nak bebel panjng-2 . tengok je la ape sayaa buat okay ^^


hah kau ! cantik kan ?ade orang seyumm kat kitee . *cair ^^ nak tau sape seyumm ? nak join ? 
click ---> here !

syarat dye mak aii puya lah senang . kacang je . kacang goreng , kacang hijau , kacang ape lagi ? senang citer korang join je la okaayy ?

''nota hati : saya dah join , awak bila lagi ?''




5 Ulasan:

Blogger Farsya Izzati Widodo berkata...

Hi.. blogwalking here!
Nice blog :)
http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/02/segmen-free-header-review-blog-season-2.html

9 Februari 2013 8:20 PG  
Blogger atiqah zulkifli berkata...

Datang melawat sini dari segmen yang sama..;)salam perkenalan..
http://nazwww.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-season-2.html

9 Februari 2013 8:41 PG  
Blogger red jambu berkata...

gud luck yea dear.. :)

12 Februari 2013 6:26 PG  
Blogger syakila tomey berkata...

thanks :)

12 Februari 2013 6:40 PG  
Blogger Addasyuhadadisini berkata...

adda datang melawat dari segmen yang sama..
http://addasyuhadadisini.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-season-2.html

12 Februari 2013 6:42 PTG  

Catat Ulasan


? ?