The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


segmen : saya mahu menang !
Selasa, 19 Februari 2013 • 12:50 PG • 5 comments
hye peeps . sad and nothing . hate that ! ohmy ! berapa banyak segmen masuk , tak selalu menang  it's okay *redha* hmm.. so mood hari ni tak nak putus asa *cehwah* so masuk lagi satu segmen  ternampak tadi dekat facebook . so join jela . syaratye pun tak susah :)


nak join click sini !


nampak tak ? tak ? *click untung tumbesaran* hehe . nampak je banyak syarat nyee tapi senang je la :) tak susah punn ..  okay .. nak tau senarai hadiah ? click sini ! cepat >< okay daa :)


nota hati : follow [/] like[/] so ? harap-2 menang :) 





5 Ulasan:

Blogger Adilah Asari berkata...

chayok2!!..awk boleh..
selamat pagi :)

19 Februari 2013 5:58 PTG  
Blogger aien hermionie berkata...

tahniah.. :)

harap dapat tuntut hadiah sebelum 2hb.. kat https://www.facebook.com/pages/aien-hermionie-official/157856624283244?ref=ts&fref=ts

25 Februari 2013 1:57 PG  
Blogger NurainSuperr berkata...

inshaallah nanti ada la rezeki na mng tu :)

9 Mac 2013 7:46 PTG  
Blogger aien hermionie berkata...

dah siap doodle untuk awak.. :)

http://www.aienhermionie.my/2013/03/doodle-untuk-kamu.html

26 Mac 2013 8:27 PTG  
Blogger ✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

semoga berjaya!!! hehehe

27 Mac 2013 1:55 PG  

Catat Ulasan


? ?