The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


segmen : saya sayang blog saya by PUTERI MAMA
Isnin, 4 Februari 2013 • 2:20 PG • 6 comments


saya memang sukee join segmen . jadi jangan marah saya yee awak-2 . tak percaya saya suka join segmen ? okay . tengok blog archieve yeah !


click sini cepat !  jom join ramai-ramai .
*tak paksa yaa sayang :) 


syarat nyee senang je kowt . hehe tengok , kaka tu pun cakap senang . kacang je . kacang tanah , kacang hijau dan sebagainyee . nampak tak syarat terakhir tuh ? tak nampak ? bahaya ! pkai kanta pembesar ? eh ? betol ke aku cakap nih . hentam . 

''Saya Sayang Blog Saya kerana blog saya cantik . of course ! penat saya edit . bertahun nak siap . and sudah semestinyaa saya sayang blog saya . blog saya memang tak setanding blog-2 yang lain tapi ! saya sangat berpuas hati dengan blog saya . sekian , terima kasih '' 

 TARIKH TUTUP : 1 MAC 2013 ( JUMAAT )
nota hati : okay tak ? saya dah join , awak bila lagi ?





6 Ulasan:

Blogger Puteri Mama berkata...

tq join segmen akak..akak dtg follow :)

4 Februari 2013 3:47 PG  
Blogger syakila tomey berkata...

@Puteri Mama

thanks kaka :) okay ^^Y

5 Februari 2013 12:41 PG  
Blogger Eza Boom Boom :) berkata...

Follower ke -167.. Happy blogging yerr..

5 Februari 2013 9:06 PTG  
Blogger Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama .:)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

7 Februari 2013 6:50 PTG  
Blogger AyuInsYiraH berkata...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu yer..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

13 Februari 2013 5:25 PTG  
Blogger Nao Mei berkata...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

follow awak

1 Mac 2013 5:42 PG  

Catat Ulasan


? ?