The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


just a stupid attitude ! -.-
Ahad, 21 April 2013 • 12:08 PG • 0 comments

hye peeps . for a long long time tak post ape-2 . and now kau baru nak muncul . sorry guys . aku masuk wad for almost one month . and of course lah tak hapdate ape-2 kan . okay back to the topik . last week , kiteorg ( krs smk sungai abong ) lawan kawad dekat ledang . for the first memang cuaakk giler . btw , although kiteorg puye tak bpe cantik , tapi cantik , hehe .*peace ! tapi kiteorg dah buat yg terbaik . nak dibg tau ceritanyaa . for the time nak umum pemenang , mmg cuak . sume bdak nih tunduk . seriously takut . yelah , 3 tahun kowt pegang title ''JOHAN '' so , tempat ketiga , SAB . taniah ! but second is us . owh my . seriously nak pengsan time tuh jugak . ape boley buat ? kalah menang adat pertandingan . yes that's true but kiteorg tak puas aty bile kemenangan tmpat pertama tuh sekolah c----- . owh seriusly keypad aku tanak tulis name tuh . serius ! aku tekan dye tak keluar . ape boley buat kan ? haih , kiteorg tanak kutuk tapi terpakse . hey ! cantik sangat ke dyeorg buat ? huh ? kalau MAHAD menang boley trima . ni ? ayoyo ! let see this ! 


just want to say shit ! owh my . kau ingad budak yg kawad muke tak berbelang ke ? pikir lah weh ! stupid . name je form 4 tapi ? halahalahala . bengong ! 
so tanak tulis banyak-2 kang tak masal-2 macam -2 jenis hazanah aku cakap kang . just wish us get back the meddle kay ? 

''surat bantahan dah dikeluarkan . taniah SAB sebab menyokong bantahan kemenangan c-----''

cantikkan kiteorg . mane aku jngan tanye sbb memang tak nampak . haha ><

''nota kaki : kau tak yah nak bikin gua panas ! ''




0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?