The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


pencarian sponser ! hurry up !
Khamis, 25 April 2013 • 1:32 PG • 1 comments

hye peeps ! owh my for the first time nak wat segmen . tapi segmen simple-2 je . sory la . tak lah meletop kedebabbbooom macam tu kan . budak sekolah la dikatekan . jadi bile nak wat segmen nih , nak jugak cari sponser . sape nak join jadi sponser . hopefully ada la kan ? sebab first time buat ni . sape yang nak jadi sponser untuk segmen kila kali boleh pm kila dekat :

facebook kila

atau komen dekat sini pun boleh . korang boleh sponser ape pun :) 

nota kaki : semoga dapat sambutan :)


1 Ulasan:

Blogger NurainSuperr berkata...

hehe inshaallah, segmen awak akan berjalan lancar :)

18 Mei 2013 1:22 PG  

Catat Ulasan


? ?