The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


dude !
Rabu, 29 Mei 2013 • 11:30 PTG • 0 comments
 

hye peeps , wahh , penatnyee . cuti-cuti ni pun budak form 4 ade kelas ke ? okay ke tak ? for me ? mestilah tak punyaa . tapi nak pandai punya pasal kena la datang kelas betul tak ? so far , two days ade kelas . and today was sejarh ! yeah , you what ? sejarah i got -- shut ! forget about it . hhmm.. now mak jemah ade story morry .. hehe , perempuan kan ? so farr i think ade jugak story hot pasal pompuan ni dulu lah . tapi now dye buat perangai lagi . macam mane ek ? takkan nak diamkan diri je ? makin lame naik lah kepale dye nanti . soo ,, just now , kawan aku , ade la ckap , yg kawan dye nak rampas pakwe dye ? oh my ohmy !  how dare friends ?? fake friends , that how can i say . dear fake friends , stop it . both of really make me oh , so much pain . anyway , back to the story , soo ,dengar cerita sdye senyap-2 suke lah dekat pakwe kawan kitee .. alamak , macam mane ni ? adoi . kite tak tau nak cakap macam mane . sebab kite tengok dye baik sngat , and i think kalau korang tngok dye and baru kenal dye ,memang , gerenti lah korang akan ingat dye baik , peramah , sopan santun . actually , dye mmg cantik , for me lah , pandai pun yee , tapi perangai dye tu , kadang-2 annoying gile . memang lah , aku pun teruk kadang - kadang . tak nafikan  . tapi macam mane ek kalau kecantikkan orang pun kau nak jadikan masalah ? dah cantik pun tak puas hati lagi ke ? perlu ke semua tu ? bersyukur jela dengan ape yang ALLAH bg kat kau .  kau ade semuanya . ape lagi yg kau takde . budak laki dalam kelas aku pun hampir 99% suka kat kau . maybe kau cantik . nak bandingkan aku ? hareemmm .. haha . tak dinafikan langsung . cuma aku tak puas aty bile kau nak babitkan aku dengan hal kau ? ape ni doe ? first kau masukkan urusan kitee dengan cikgu ? hey dude !  kau ni , hal kecik pun nak babitkan cikgu ke ? korang raselah kan , patutke ?  cer komen sikit ? hmm.. now story baru , ade orng ngadu kat aku , kau backup , kawan kau tuh nak rampas pakwe dye ? sian dye , tkde pakwe , nak rmpas pakwe org . jngan lah . muke lawwa kowt . cari laen jela ..  and aku rase dye dah ade pakwe kan kan ? haih , dah la . tanak dngar lagi yg kau buat hal . and now aku pun malas nk kecoh-2 pasal ni . biar kau settle , jngan babitkan aku sudah lah . kay peeps , i got to go . 


nota kaki : korang komen la pasal perangai dye ni :) 





0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?