The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


MR ANOYYING !
Khamis, 25 Julai 2013 • 10:47 PTG • 0 comments
 Hola hola hola , last update 29 may ? what a shame ! btw , hyee peeps. acane ? of course la semua sibuk nak raya kan ? untung lah korang .. aku ni sibuk nak exam . by the way , soryy tak wish korang puase . really really sibuk . S I B U K  know that ? so , macam mane plan raya tahun ni ? balik kampung tak ? untung lah korang balik kampung , aku tak dapat balik . SEDIH ! hmm.. parent cakap tak nak balik , nak wat macam mane kan ? hmm.. tahun ni baju warna ape ? share share  la . eee ! kedekut ,. takpee .. hmm.. yesterday was really wonderful day . 2 month already i'm with him . MR ANOYYING ! i love you ,. thanks sebab tahan dengan perangai aku yang serba serbi kekurangan , hehe , miss you la :) raya datang rumah tau ? berani ke ? tak kan ? haha , kidding . he such a good guy. reallyy . every morning dye akan say ''morning '' to me . why ? that's my rule :) tak lah . biar la dye nak wish , korang jeles eaa!!! *goyang jari .. nak cerita sedikit pasal dye ni . tanak baca ? dkat sidebar tu ade button untuk awak-awak yang tanak baca kay ? back to the story . tau tak , tau tak . tak tau kan ? hehe , just now , balik of course la on phone kan ? AUTOMATIC , tipu la lau korang tak wat macam tu . dye mesej dye . 

''abg !! i'm back ! :)''
then dah cakap blablabla , dye cakap , 
''i hope u happy hari ni :) ''

guess what ? dye macam tau-2 je kan yang aku sukee pororo . then he give me this . 

tapi tak aci , pororo dye lagi besar dari aku !! tak suke tngok ? mengutuk ? baik kau mengucap . jangan hina ciptaan ALLAH tau . tak baik sayang ! :) comel sngan pororo tu ! love it ! dye tau macam mane nak mengalah dengan aku . macam mane nak pujuk aku . dan yang paling penting dye tau macam mane nak buat aku gelak . he knows everything about me .  i love you sayang ! 

''hubungan yang jauh lebih indah kerana disitu terselit sebuah kata R I N D U dan K E S E T I A A N :') ♥''
''YA ALLAH , jika Kau kirim kan dye untuk ku , maka lindungilah hubungan kami . amin ~'' 


0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?