The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


seven month wif him :')
Rabu, 25 Disember 2013 • 2:59 PG • 0 comments
 

 


 
 

hye . such a long time right tak post pape ? bz ke ? cuti sekolah kan ? btw , korang amacam ? dah berhabuk dah tempat ni . tak sempat ke ? 

sibuk bercinta tuuu .. hehe :-P
see ? tengok tajuk pun dah tahu . hmm not really . cuma takda mood nak gubah , update bagai . twitter tu pun kadang-kadang je . rasenya la dah jauh ke london daripada tajuk ni . hehe . first of all , Alhamdulillah dah 7 bulan dengan dia . macam-macam yang jadi . even seminggu ni pun besar dugaan yang kami terima , apa pun , Allah yang tentukan semua nya . kita hanya menerima dengan hati yang ikhlas . act update ni pun sebab dia . selalu dia bagi lagu . takkan tanak bagi apa-apa kot .

my dear Zikri :
abang , dah tujuh bulan kan ? tujuh bulan bersama . macam-macam kita terima . sayang tahu abang belum boleh terima apa yang jadi haritu . sayang mintak maaf . ya , sayang tahu . memang silap sayang . tak hargai nafas yang Allah bagi . tapi sayang manusia , tak lari buat silap . bagi sayang peluang untuk hargai semua ni . sayang akui , abang terlalu baik untuk sayang . terlalu sempurna . jadi selalu lah berada dekat dengan sayang . abang dah banyak ajar sayang . erti kasih , sayang , cinta . tapi pernah abang ajar erti putus ? Insyaallah , sayang cuba berubah . bukan cuba . tapi pasti . yakinkan sayang kay ? bantu sayang ? sayang tak pernah lagi jumpa orang sesabar abang . terlalu banyak abang mengalaah . hmm.. from now , sayang berjanji akan cuba menjadi yang terbaik untuk abang ! :-* iloveyou sayang . iloveyou so much !





0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?