The Editor..
T H E ❤ E D I T O R


Annyeonghaseyo


Syakila , Zikri's wife to be ❤
3 Years 11 month 😍 ?
enjoy here 😺.

Hidup ini terlalu ramai yang bermuka-muka . so hati-hati guys ✌

Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Syakila


Sis come back ! heeeee
Sabtu, 29 April 2017 • 8:37 PG • 0 comments

Hello . hai guys .adudu lama bebenor dah tinggalkan blog ni . kalau jadi rumah ni dah masuk dek entiti lain dah . hehehe . so welcome back here Syakilaaaaaaaa!!! so guys , syaa banyak sangat nak story dengan korang ni . and rasanya tak tahu nak mula dari mana . so nanti la eh akan datang syaa buat post satu satu. heeee lagipun mata ni dah mintak tidur . almaklumlah petang tak tidur .. sibuk dok bersihkan blog ni . hias2 sikitt . ehhh macam nak raya pulak .just nak inform sekarang ni syaa dah sambung degree . means almost 2 tahun jugak la blog ni terabai sebab tak silap syaa last post pasal diri masa syaa baru habis SPM . teruk betul kau ni syaa . hahahhahaha soryy kay .
 Degree dekat mana ? 
haa nampak sangat tak skodeng lagi blog syaa ni . pergilah skodeng2 . penat syaa hias2 . dah jumpe nanti mana la tau kot2 satu tempat share2 la dekat komen . tak pun inform dekat cbox ke . belanje gula2 no hal la . heeee . so for now syaa mungkin tak berapa active sagat la berbloging . if ade free syaa post anything kay . even syaa tau yang post ni pun belum tentu ade yang nak baca . ahahahahahahaha tapi peduli ape . suka hati la . okay la guys . goodnight . have a nice dream . see you again . byeeee !!!




0 Ulasan:

Catat Ulasan


? ?